Expertise van mijnHapto

In de praktijk voor haptotherapie van mijnHapto kun je terecht voor klachten als: angst, intimiteit en stress & burn-out. Deze klachten zijn mijn expertise als haptotherapeut. Uiteraard kan je ook met andere problemen van dienst zijn, informeer naar de mogelijkheden.

Mijn expertisegebieden

Angst

Haptotherapie kan je leren beter met je angst om te gaan door middel van gesprekken, aanraking en oefeningen. Hierdoor kom je in beweging en durf je weer meer aan te gaan!

Intimiteit

Door haptotherapie kan ik je helpen bij allerlei problemen rondom intimiteit. Het helpt om je vrijer te voelen met jezelf en een ander.

Stress en burn-out

Haptotherapie leert je met gesprekken, ervaringsoefeningen en aanraking op de behandelbank te herstellen van stress en er op een andere manier mee om te gaan.

mijnHapto - Willemijn van Leeuwen - Expertise van mijnHapto

Willemijn van Leeuwen – GZ-Haptotherapeut

Het menselijke lichaam en de psyche vind ik enorm boeiend. Jouw lichaam en geest met elkaar verbinden om jou zo een mooie behandeling te kunnen aanbieden. Dat is wat haptotherapie voor jouw kan doen.

Mijn expertises als GZ-Haptotherapeut zijn met name: Angst, Intimiteit en Stress en burn-out. Maar dat betekent niet dat ik andere problemen uit de weg ga. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ik ben nuchter, transparant, fijngevoelig en duik graag de diepte in met de nodige luchtigheid. Ik ben nieuwsgierig en zoek graag uit welke patronen je in je leven hebt opgebouwd, wat je kwaliteiten zijn en wat je nog kunt leren om dichter bij jezelf te komen.