Willemijn van Leeuwen

Het menselijke lichaam en onze psyche vind ik onwijs boeiend. Lichaam en geest met elkaar verbinden om jou zo een mooie behandeling te kunnen aanbieden.

mijnHapto - Willemijn van Leeuwen - Over Willemijn

Meer over Willemijn van Leeuwen

Het menselijk lichaam en onze psyche vind ik onwijs boeiend. Als fysiotherapeut bij PACA, een gezondheidscentrum, werd ik geraakt door de kracht van haptonomie. Ik ontdekte dat dit de richting is die mij past. Lichaam en geest met elkaar verbinden om dichter bij jezelf te komen. Het één staat nooit los van het andere.

In 2012 startte ik de erkende post HBO opleiding Haptotherapie in Doorn. Een weg vol persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik heb geleerd mijzelf open te stellen naar mijn kwetsbaarheid en te gaan vertrouwen op mijn gevoel, mijn innerlijk kompas. Hierdoor sta ik nu juist krachtiger en vrijer in het leven.

Willemijn als haptotherapeut

Als haptotherapeut blijf ik zelf volop in ontwikkeling en neem mijn levenservaring mee als vrouw en moeder van twee zonen en een stilgeboren dochter. Door het accepteren en verwerken van moeilijke perioden in mijn leven kan ik oprecht genieten en mij intens verbinden met de mensen om mij heen. Puur, zoals het is.

Ik ben nuchter, transparant, fijngevoelig en duik graag de diepte in met de nodige luchtigheid. Ook ben ik nieuwsgierig en zoek graag uit welke patronen je in je leven hebt opgebouwd, wat je kwaliteiten zijn en wat je nog kunt leren om dichter bij jezelf te komen. Hoe meer jij jezelf mag zijn, hoe mooier je het contact met anderen aan kan gaan. 

Wanneer werk ik waar?

Doordeweeks werk ik als haptotherapeut en fysiotherapeut bij PACA in Aalsmeer. En op donderdagavond en zaterdag als haptotherapeut bij MijnHapto. ‘Hapto‘ is afgeleid van het woord ‘hapsis’ wat tast, tastzin, gevoel en gevoelsleven betekent. ‘Mijn‘ is afgeleid van mijn naam en gaat ook over jou: jouw gevoelsleven.

 

Nieuwsgierig geworden?

Je mag mij altijd een berichtje sturen of bellen.

 

Meer weten over mij?

Check dan mijn LinkedIn en Instagram.

Samenwerking van Willemijn met collega-therapeut

Christine Bak

Meer informatie vind je op haar website:
Haptonomie Gouda »