Haptotherapie in de buurt van Stolwijk

Zit je niet lekker in je vel? Of loopt het niet soepel in je leven, relatie, studie of werk? Wil je je weer goed voelen? Dat start met jezelf te voelen. Bij mijnHapto in Gouda, vlakbij Stolwijk kan jij zelf weer ontdekken waar je kracht zit door naar de signalen van je lichaam te luisteren.

mijnHapto praktijk voor Haptotherapie in Gouda vlakbij Stolwijk - Willemijn van Leeuwen, haptotherapeut

Balans tussen voelen, denken en doen

Als je gedachten en gevoelens in balans zijn voel je je vitaal, levendig en veerkrachtig. Je maakt keuzes die goed voor je zijn en je voelt je comfortabel in relatie met een ander.

Toch kan het zijn dat deze balans verstoord is geraakt. Je loopt vast in je relatie, je gezin, je werk, je studie of je leven en weet niet meer hoe je verder moet. Je zit letterlijk niet meer goed in je vel, je voelt onrust of je lichaam gaat protesteren. Als je met je hoofd geen ‘nee’ zegt in een situatie die onprettig voelt, gaat je lichaam het wel voor je doen.

Wellicht ben je meer aan het zorgen voor een ander en weet je niet zo goed wat jij zelf nodig hebt. Niet gek als er veel van je gevraagd wordt en alle ballen in de lucht wilt houden. Het kan zijn dat je gevoelens onderdrukt omdat je het liever niet wilt voelen of nooit hebt geleerd. Of je leven is plotseling zo drastisch veranderd door bijvoorbeeld de coronacrisis dat je moeite hebt om hiermee om te gaan.

Is dit herkenbaar voor je?

Dan wordt het tijd om naar je gevoel te luisteren door de signalen van je lichaam serieus te nemen. Je lichaam heeft het beste met je voor en liegt nooit. Ik kan je door middel van haptotherapie begeleiden om de balans te herstellen. Hierdoor ga je ervaren waar je mogelijkheden liggen en leer je andere keuzes maken in het dagelijks leven.

Haptotherapie brengt je dichter bij jezelf.

Toepassingen van haptotherapie

 • Moeite hebben met het herkennen en/of uiten van gevoelens
 • Overspoeling van gevoelens
 • Bij piekeren en niet meer kunnen stoppen met nadenken: veel in je hoofd zitten
 • Problemen rondom intimiteit en relaties: binding en verlatingsangst
 • Spanningsklachten
 • Moeite met het aangeven van grenzen: geen nee durven zeggen
 • Onzekerheid en (faal)angst
 • Stress- en overbelastingsklachten zoals burn-out
 • Verwerking van verlies, ziekte of trauma
 • Leven met chronische pijnklachten
 • Je niet verbonden voelen met anderen: eenzaamheid
 • Ondersteuning tijdens een moeilijke periode in je leven
 • Vragen over persoonlijke ontwikkeling

Staat je vraag of probleem er niet tussen of twijfel je? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op en we bespreken samen of haptotherapie voor jou geschikt is.

mijnHapto - Willemijn van Leeuwen - haptotherapeut in Gouda in de buurt van Stolwijk

Willemijn van Leeuwen, haptotherapeut in Gouda vlakbij Stolwijk

Ik ben 4 dagen in de week in mijn praktijk voor haptotherapie in Gouda. En de praktijk is goed bereikbaar vanuit Stolwijk. Op maandagochtend, vrijdag en zaterdagochtend. Woensdag in de even weken en donderdagavond in de oneven weken. Tot begin 2024 werkte ik nog als haptotherapeut bij PACA in Aalsmeer. Het menselijk lichaam en onze psyche vind ik onwijs boeiend, daarom ook de keuze voor haptotherapie.

Na mijn studie fysiotherapie ben ik gaan werken bij PACA in de richting van de chronische pijn en onbegrepen klachten. Haptonomie is daar al ruim 40 jaar een bekend begrip. Al snel kreeg ik door dat dit de richting is die mij past: Lichaam en geest met elkaar verbinden om zo een mooie behandeling te kunnen aanbieden. Het één staat nooit los van het andere.

Denk jij, dat ik jou kan helpen?

Ik ben de hele week telefonisch beschikbaar om je te woord te staan. En vanaf februari 2024 5 dagen per week in mijn praktijk in Gouda.

Neem dan contact op met mij

Bel of mail mijnHapto

Samen maken we een afspraak

We plannen gezamenlijk
een datum voor een intake

1ste consult

Daadwerkelijke intake met Willemijn bij mijnHapto